🕓 Vooruit bestellen

Op dit moment zijn we gesloten, maar u kunt alvast bestellen, we zijn geopend vanaf: 15:00 uur en we bezorgen vanaf: 15:00 uur.

Ben je op zoek naar een steakhouse waar je eten kunt afhalen of bestellen in Breda? Bij Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya in Breda is dit mogelijk! Wij bieden heerlijke diverse gerechten aan; van een klassieker als de Turkse pizza met döner tot aan verschillende pasta’s en salades. Heb je geen zin om te koken of om boodschappen te doen? Bestel dan een van onze heerlijke gerechten en laat het door ons bij je thuisbezorgen. Je hoeft geen extra kosten te betalen bij een bestelling binnen Breda.

Natuurlijk kun je ook langskomen en genieten van onder andere Turks eten in ons restaurant in Breda.

Heerlijk eten bestellen of afhalen bij ons steakhouse in Breda

Naast de lekkere steak en biefstuk die je kunt bestellen, zijn er nog veel meer gerechten waar je van kunt genieten. Ook voor de liefhebber van Italiaans eten hebben wij genoeg keuze. Bestel bij ons heerlijke verse pasta of een van onze zelfgemaakte pizza’s.

Ga voor een mixed grill of Turks eten en eet het lekker op in ons restaurant in Breda. Voor families zijn er speciale schotels, zodat iedereen voldoende kan eten. Al onze gerechten zijn 100% halal.

Het eten uit ons restaurant kun je zowel afhalen als bestellen en laten thuisbezorgen in Breda en omgeving. Bij elke bestelling ontvang je een frisdrank naar keuze. Je kunt zowel contant als via iDEAL betalen.

Combineer jouw eten met een lekkere frisdrank Je wilt bij je kapsalon, lamsshoarma of Turks eten vast ook wat drinken. Ook daarvoor kun je in ons restaurant terecht. Kies voor frisdrank, water, chocomel of fristi. Zowel bij het afhalen als bestellen van eten bij ons restaurant in Breda bestel je een lekker drankje. Kom dus snel langs of plaats jouw bestelling online voor een compleet menu!

Elke dag van de week kun je terecht voor Turks eten in ons restaurant in Breda! Diverse heerlijke gerechten bestel je bij ons steakhouse in Breda. Je kunt het eten zowel afhalen als bestellen en laten thuisbezorgen in Breda en omgeving. Zo leveren wij onder andere ook in Etten-Leur en Prinsenbeek. Bestellen kan elke dag van maandag tot en met zondag, vanaf 14.00 uur tot 02.00 uur. Bel om te bestellen naar 076- 5228838 of 076 – 5209208.