🕓 Vooruit bestellen

Op dit moment zijn we gesloten, maar u kunt alvast bestellen, we zijn geopend vanaf: 15:00 uur en we bezorgen vanaf: 15:00 uur.

Turkse pizza in Breda

Een heerlijke Turkse pizza bestel je natuurlijk bij een echte Turkse pizzeria in Breda. Bij Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya bestel je eenvoudig een Turkse pizza en laat je deze thuisbezorgen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment van overheerlijke verse gerechten die je in onze Turkse pizzeria in Breda kunt bestellen. Al onze gerechten zijn 100% halal! Geef je bestelling heel makkelijk telefonisch aan ons door. Als je binnen Breda bestelt, geniet je snel van jouw Turkse pizza en betaal je geen bezorgkosten of andere extra kosten.

Overheerlijke verse Turkse pizza bestellen bij de echte pizzeria in Breda

Wij zijn een ervaren Turkse pizzeria in Breda waar je terecht kunt voor een heerlijke, verse Turkse pizza. Kies voor een Turkse pizza met döner of probeer een andere variant met onze heerlijke kipshoarma. Je hebt bij ons verschillende mogelijkheden om je Turkse pizza nog lekkerder te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Turkse pizza met sla
  • Turkse pizza met kaas
  • Turkse pizza met shoarma

Woon je niet in Breda, maar in een van de omliggende dorpen, zoals Etten-Leur en Teteringen en wil je genieten van heerlijke Turkse pizza van onze pizzeria? Ook dan komen we onze heerlijke gerechten bij jou bezorgen.

Bezorging in Breda en omgeving
Alles is 100% halal
Bestel snel telefonisch of online

Plaats een bestelling en geniet van onze gerechten

Ben je wat gaan drinken in de stad en heb je zin om thuis nog een Turkse pizza of een lekkere kapsalon te eten van onze pizzeria in Breda? Onze bezorgtijd is van 15.00 uur tot en met 01.00 uur en je hebt je eten altijd snel in huis! Voor het plaatsen van je bestelling neem je telefonisch contact op met een medewerker van onze pizzeria. Hiervoor bel je naar 076 – 5209208.

Bezoek Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya in Breda