🔐 Gesloten!

Wij zijn momenteel gesloten we zijn geopend vanaf: 15:00 uur en we bezorgen vanaf: 15:00 uur.

Broodje shoarma in Breda

Ben je gek op een heerlijke broodje shoarma op zijn tijd en woon je in de omgeving van Breda? Twijfel dan niet en geniet van lekkere shoarma bij Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya in Breda. Al onze gerechten zijn 100% halal. Geniet van ons broodje mix shoarma, dit broodje is gevuld met twee verschillende soorten vlees of kies een van onze andere broodjes. Wij verkopen ook diverse schotels met shoarma voor twee tot vier personen.

Een heerlijk broodje shoarma van de specialist in Breda

Bij Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya in Breda heb je genoeg keuze wat betreft een heerlijk broodje shoarma. Zo heb je de keuze uit een broodje kip-, lams- of kalfsshoarma en kun je deze laten beleggen met verschillende lekkernijen. Denk aan een broodje shoarma met kaas of ga voor onze eigen variant mat paprika, ui en speciale Asya saus. Ben je gek op vlees en wil je een keer iets anders? Bij ons kun je ook een broodje kipshoarma Hawaï eten, met daarop kipshoarma, ananas en kaas. Natuurlijk kun je bij onze grillroom ook terecht voor veel andere lekkere gerechten. Denk hierbij aan heerlijke hotwings en Turkse pizza.

Bezorging in Breda en omgeving
Alles is 100% halal
Bestel snel telefonisch of online

Kom langs of geniet thuis van heerlijke shoarma

Ben je na het stappen in Breda toe aan een lekker broodje shoarma of zit je thuis en wil je verse pasta bestellen? Bij Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya is het allebei mogelijk. Wij zijn geopend van 15.00 uur tot en met 01.00 uur en bezorgen je broodje shoarma in de wijde omgeving van Breda. Bij bezorging binnen Breda betaal je geen verzendkosten. Of je nu in Breda, Etten-Leur of Prinsenbeek woont, wij zorgen altijd voor een snelle levering. Om te bestellen bel je naar 076 – 5209208.

Bezoek Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya in Breda