🕓 Vooruit bestellen

Op dit moment zijn we gesloten, maar u kunt alvast bestellen, we zijn geopend vanaf: 15:00 uur en we bezorgen vanaf: 15:00 uur.

De lekkerste kebab van Breda

Bij Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya kun je heerlijke döner en kebab bestellen in Breda. We hebben verschillende gerechten met kebab en döner van de beste kwaliteit. Een echte liefhebber komt bij ons zeker aan zijn trekken. Al het eten uit onze grillroom kun je zowel afhalen als door ons laten thuisbezorgen. Woon je in Breda of omgeving? Dan is de bezorging gratis.

Verschillende soorten kebab en döner bestellen bij onze grillroom in Breda

Alle gerechten met kebab en döner die je bij Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya in Breda kunt bestellen, zijn 100% halal en bevatten dus geen varkensvlees. Onze kebabgerechten bestaan uit gebraden en gekruid lams-, kalfs- of kippenvlees. Een erg populair gerecht dat elke dag wel wordt besteld, is de Turkse pizza met döner. Wanneer je kebab, döner of een combinatie van beide wilt bestellen in ons restaurant in Breda, heb je de keuze uit onder andere de volgende gerechten:

  • Adana kebab
  • Dürüm döner kebab
  • Mixed grill met döner
  • Turkse pizza met döner

Ben je ook benieuwd naar de andere gerechten van onze grillroom in Breda? Proef dan ook eens onze kapsalon of geniet van onze heerlijke broodjes shoarma.

Bezorging in Breda en omgeving
Alles is 100% halal
Bestel snel telefonisch of online

Bel ons op en geef je bestelling door of kom langs

Kom gezellig langs in ons restaurant voor de lekkerste kebab van Breda of kies ervoor om je döner te bestellen en te laten thuisbezorgen. We bezorgen niet alleen in Breda, maar ook in Prinsenbeek en Etten-Leur. Bekijk snel of we ook bij jou thuis bezorgen. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling bel je naar 076 – 5209208.

Bezoek Grillroom Pizzeria Steakhouse Asya in Breda